Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης : Ο Λ.Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων για όλο τον αθλητικό κόσμο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων για όλο τον αθλητικό κόσμο. Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθειά του να παραμείνει στην κορυφή. Μας συγκινεί και μας παραδειγματίζει ως κοινωνία για τη συνέπεια και την προσήλωση για καλύτερες ημέρες.
Το χάλκινο μετάλλιο, επιβεβαιώνει τη διαρκή παρουσία του στους πρώτους, των πρώτων στο δύσκολο αυτό άθλημα που αγωνίζεται. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλε, γνωρίζοντας καλά πόσο πολύ ήθελε να χαρίσει σε όλη την Ελλάδα, το χρυσό.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του και στην οικογένειά του που τον στηρίζει. Νίκες και πρωτιές, πάντα και παντού.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!