Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κατάσχεσαν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς γνωστού δημοσιογράφου

Χρήματα από τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς δέσμευσε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας από γνωστό Δημοσιογράφο της Κέρκυρας…αλλά  για χρέη άλλου!

Μία απίστευτη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γνωστός δημοσιογράφος κατάλαβε ότι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είχαν δεσμευτεί από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για χρέη από κλήσεις. Ένα απίστευτο κουβάρι άρχισε να ξετυλίγει ο ίδιος μέχρι να φτάσει στην πηγή του προβλήματος. Μέτα από έρευνα που έκανε, διαπίστωσε ότι οι κλήσεις τελικά δεν αφορούσαν τον ίδιο αλλά άλλο πρόσωπο, στο ο οποίο ο δημοσιογράφος είχε μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του και κατά συνέπεια, οι κλήσεις δεν αφορούσαν τον ίδιο και το όχημα του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!