Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυλωνίτης: “Aξιέπαινη η πρωτιά του Νικηφόρου στο Πανελ. Πρωτάθλημα Παίδων Καράτε”

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη για την πορεία του Γιώργου Νικηφόρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του Καράτε:

Η προσπάθεια του Γιώργου Νικηφόρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του Καράτε αλλά και η πρωτιά του είναι αξιέπαινη. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον ίδιο, στην οικογένειά του, στον προπονητή του κ. Κωνσταντίνο Αγαθό, αλλά και στον Αθλητικό Σύλλογο του Αγίου Ματθαίου.
Το νεαρό της ηλικίας του Γιώργου μας γεμίζει με αισιοδοξία για νέες και πολλές διακρίσεις στο μέλλον, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συναθλητές του που απέδειξαν με τις επιδόσεις του, το ταλέντο που τους διακρίνει αλλά και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν.
Εύχομαι σε όλους σας υγεία και δύναμη για τη συνέχεια!
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!