Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Αυτοψία των Τ.Υ. του δήμου στο πυρόπληκτο κτίριο στο Μαντούκι

Σε αυτοψία στο πυρόπληκτο κτίριο στο Μαντούκι όπου κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές προχώρησε σήμερα κλιμάκιο μηχανικών του δήμου Κ. Κέρκυρας.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Καλόγερος: «Να ευχηθούμε στους τραυματίες συμπολίτες μας να αναρρώσουν άμεσα και πλήρως και να ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία που έχουν υποστεί. Η ζωή όλων μας είναι πολύτιμη. Ολα τ αλλά τα ξαναφτιάχνουμε….
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο σωμα της πυροσβεστικής για την ολονυχτία μάχη με την φωτιά. Στο συνεργείο Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας. Στο σημείο αυτο να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δημοτικό Υπάλληλο ΣΑΒΒΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ για τον ηρωισμό που επέδειξε σώζοντας τον συμπολίτη μας.Η πράξη της μάνας “η υπέρτατη θυσία….”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!