Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κερκυραϊκή διαιτησία στα Εθνικά πρωταθλήματα

Η κερκυραϊκή διαιτησία θα είναι παρούσα αύριο στα γήπεδα των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων Super League2, Football League & Γ Εθνική ανδρών/γυναικών.

Συγκεκριμένα η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Νίκο Πουλημά ως παρατηρητή διαιτησίας στον Κυριακάτικο αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League2 μεταξύ ΑΕ Καραϊσκάκης – Πλατανιάς, που θα διεξαχθεί στην Άρτα.

Την ίδια μέρα ο Νικόδημος Καββαδίας θα είναι τέταρτος διαιτητής στην Ηγουμενίτσα στον αγώνα Θεσπρωτός -Καλαμάτα για την 12η αγωνιστική Football League.

Οι Κώστας Γιούργας ως ρέφερι με Χάρη Σκορδίλη – Γιάννη Μίχο βοηθούς ορίστηκαν «άρχοντες» στο Καναλάκι για το ματς του 4ου ομίλου Γ Εθνικής Αχέροντα Καναλακίου – Αστέρα Ιτέας για τη 13η αγωνιστική.

Τέλος οι Θεοχάρης Μαργαρίτης διαιτητής με βοηθούς τους Ανδρέα Σερίφη- Στεφανία Σάτκλιφ θα διευθύνουν τον αγώνα ΑΟ Κέρκυρα – ΑΟ Ανατολής για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου Γ Εθνικής γυναικών, που θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο ΕΠΣΚ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!