Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο πρεμιέρα για Θιναλιακό-Λευκίμμη στη Γ΄Εθνική

Την Κυριακή (22/9/19) ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος Γ Εθνικής, στον Δ΄όμιλο του οποίου συμμετέχουν δύο κερκυραϊκές ομάδες, η ΑΕ Λευκίμμης, που παρέμεινε από πέρυσι στην κατηγορία και ο Θιναλιακός, ο οποίος ως πρωταθλητής ΕΠΣΚ κέρδισε την άνοδο του στην Γ΄Εθνική.

Ο Θιναλιακός ποδαρικό στην έδρα του

Την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής εγκαινιάζει αύριο στο δημοτικό γήπεδο Αχαράβης ο Θιναλιακός. Η κερκυραϊκή ομάδα υποδέχεται στις 16.30 τον Μακεδονικό Φούφα στην πρεμιέρα του Δ΄ομίλου Γ Εθνικής. Υπενθυμίζουμε ότι ο αντίπαλος του Θιναλιακού την περυσινή περίοδο μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική διεκδικούσε τον τίτλο του πρωταθλητή του τρίτου ομίλου της κατηγορίας, όπου συμμετείχαν Κρόνος Αργυράδων & ΑΕ Λευκίμμης. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νικόλαος Μπαΐλης με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Αθανάσιο Ντομάρη της Ένωσης Πρέβεζας/Λευκάδας.

Το ρόστερ
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Πάνος Κορομπόκης) Βορύλλας, Κροκίδης, Αρμένης, Μοτσοβίλα, Πουλημένος, Χατζηδημητρίου, Κλ. Μπάρντι, Κούδας, Αγόρας, Χαρβαλιάς, Ερ. Μπάρντι, Κλ. Μπάρτι, Σαρηγιαννίδης, Μουζακίτης, Παουλίνης, Αργυρός, Γραμμένος, Τσουκαλάς, Πάκος, Χατζηδημητρίου, Λούβρος.

Η «Βασίλισσα» ταξιδεύει στη Φωκίδα
Η ΑΕ Λευκίμμης θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ευπαλίου Φωκίδας. Την ομάδα, που πριν από λίγες ημέρες είχε αποκλείσει ο Θιναλιακός, επικρατώντας στην Αχαράβη με 1-0, από το κύπελλο Ελλάδος. Διαιτητής του αγώνα, που θα γίνει στο γήπεδο Μαλαμάτων (14.00) είναι ο Δημήτριος Ψυχούλας με βοηθούς τους Βασίλειο Παγούρα & Λεωνίδα Δελή της Ένωσης Βοιωτίας.

Το ρόστερ
Α.Ε. Λευκίμμης (Σπύρος Παλαιοχωρίτης-Σπύρος Κουλούρης): Χαβιέ, Κωστακιώτης, Ράντος, Παπαδόπουλος,Βλάχος, Βούλγαρης, Κυπτίου, Πανταζής, Ζαχαράκης, Τσεβανέδης, Κύρτζος, Κουλόυρης, Βλάσσης, Γιωτάκης, Λέτσος, Χρυσικόπουλος, Κουλούρης Α., Ζερβός, Σαμοϊλης, Βαρέλης.

Το πρωτάθλημα Γ Εθνικής
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής συμμετέχουν συνολικά 106 ομάδες χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε οκτώ ομίλους ( έξι των 14 ομάδων και από έναν με 13 & 9). Οι δύο πρώτοι των οκτώ ομίλων, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα συγκροτήσουν δύο νέους ομίλους μπαράζ μετά από κλήρωση και θα αποτελούνται από τέσσερις ομάδες ο κάθε όμιλος. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στην Football League. Συνεπώς δεν υπάρχει απευθείας άνοδος και προβιβάζονται συνολικά τέσσερις ομάδες. Από τον 4ο όμιλο (των κερκυραϊκών ομάδων) θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωτάθλημα έξι ομάδες.

Ο Δ΄όμιλος Γ Εθνικής

Κέρκυρα: Λευκίμμη, Θιναλιακός
Θεσπρωτία: Σούλι Παραμυθιάς
Κοζάνη: Μακεδονικός Φούφα, Α.Ε.Π. Καραγιαννίων
Αιτ/νία: Ναυπακτιακός Αστέρας, ΑΕ Μεσολογγίου
Πρέβεζα/Λευκάδα: Τηλυκράτης, ΠΑΣ Πρέβεζα, Αχέρων Καναλακίου
Ήπειρος: ΑΟ Ανατολής
Άρτα: Αναγέννηση Άρτας
Φωκίδα: Αστέρας Ιτέας, Απόλλων Ευπαλίου

Δ΄όμιλος-1η αγωνιστική

Τηλυκράτης – ΑΟ Ανατολής
Θιναλιακός – Μακεδονικός Φούφα
Απόλλων Ευπαλίου – ΑΕ Λευκίμμης
ΑΕΠ Καραγιαννίων – ΑΕ Μεσολογγίου
Αχέρων Καναλακίου – Σούλι Παραμυθιάς
ΠΑΣ Πρέβεζας.- Ναυπακτιακός Αστέρας
Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Ιτέας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!