Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Αυλωνίτη: Χρόνια πολλά σε όλες τις απίστευτες μητέρες εκεί έξω! 

 
Η υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:
 
Για όλες τις εργαζόμενες μητέρες , που ισορροπούν την επαγγελματική τους ζωή με την ανατροφή των παιδιών, είστε υπερηρωίδες. Με εμπνέετε με την αφοσίωσή σας και την αποφασιστικότητά σας να φροντίζετε για την οικογένειά σας, ενώ εργάζεστε.Η σκληρή δουλειά σας δεν περνά απαρατήρητη και σας αξίζει όλη η εκτίμηση και η αναγνώριση αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Για όλες τις ανύπαντρες ή χωρισμένες μητέρες, που τα κάνουν όλα μόνες τους, είστε αληθινές πολεμίστριες. Η δύναμή σας και η ανθεκτικότητά σας αποτελούν έμπνευση και μέγιστο σεβασμό. Δεν είστε μόνες, και είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Για όλες όλες τις μητέρες «αγκαλιάς», που μπορεί να μην έχουν βιολογικά παιδιά αλλά έχουν αναλάβει το ρόλο της μητέρας στη ζωή κάποιου, είστε εξίσου σημαντικές και εκτιμημένες. Η αγάπη και η φροντίδα σας έχουν επηρεάσει σημαντικά τη ζωή κάποιου και σας αξίζει να γιορτάζεστε σήμερα και κάθε μέρα.

Ως μητέρα η ίδια, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις θυσίες και τη σκληρή δουλειά που συνεπάγεται η μητρότητα, και υπόσχομαι να αγωνιστώ για πολιτικές πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν και ανυψώνουν τις μητέρες και τις οικογένειες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!