Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Α. Γκερέκου από Κέρκυρα: “Κινούμενη άμμος φέτος ο τουρισμός – Μπορούμε να πάμε έως καλά”

ΚΕΡΚΥΡΑ – Από τον τόπο της την Κέρκυρα ξεκίνησε η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου τις συσκέψεις με άπαντες τουριστικούς φορείς με μοναδικό θέμα τον Τουρισμό, τις συνέπειες σε αυτόν από την πανδημία του covid-19 και την προώθηση της Ελλάδας εν γένει και της Κέρκυρας ειδικώς, προκειμένου να “παίξει” το καλύτερο σενάριο για φέτος που είναι ο τουρισμός να πάει έως καλά. Η κα. Γκερέκου δήλωσε πως κινούμαστε ως χώρα σε αχαρτογράφητα νερά και πως αυτή τη στιγμή κανείς μα κανείς δεν γνωρίζει πως θα κινηθεί ο τουρισμός φέτος καθώς πρόκειται για “κινούμενη άμμο”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι τουριστικοί φορείς, οι τρεις δήμαρχοι του Νομού, Υδραίου (Κ. Κέρκυρα), Μαχειμάρης(Β. Κέρκυρα) και Λέσσης (Ν. Κέρκυρα) και οι βουλευτές Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ) και Μπιάγκης (ΚΙΝΑΛ)

Απόσπασμα των δηλώσεων της προέδρου του ΕΟΤ

Ο βουλευτής Δ. Μπιάγκης (από δ.) ο δήμαρχος Ν. Κέρκυρας Κ. Λέσσης, ο δήμαρχος Β. Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης, ο βουλευτής Α. Αυλωνίτης
Συνομιλία δημάρχου Γ. Μαχειμάρη με την πρόεδρο του ΕΟΤ Α. Γκερέκου
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κ. Κέρκυρας Π. Βαρουχας (α)συνομιλεί με τη δήμαρχο Μ. Υδράιου πριν την έναρξη της σύσκεψης

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΟΤΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!