Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τη Φιλαρμονική Κυνοπιαστών στην Κωσταντινούπολη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Ζωγράφειο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε απόψε Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 με μεγάλη επιτυχία η Συναυλία της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού της  κ. Σπύρου  Νίκα, 
 
Πλήθος κόσμου απόλαυσαν για περίπου 2 ώρες την Φιλαρμονική Κυνοπιαστών και “ταξίδεψαν” με μελωδίες στο μαγευτικό και επιβλητικό περιβάλλον του Ζωγράφειου εκπαιδευτικού ιδρύματος ένα από τα λίγα   εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργεί 126 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.Η συμμετοχή αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική γιατί είναι η πρώτη φορά που φιλαρμονική από την Κέρκυρα έδωσε συναυλία σ’ ένα χώρο σημαντικό για τον Ελληνισμό, όπως το Ζωγράφειο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών, μετά από πρόσκληση του Ζωγραφείου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Κωνσταντινούπολης, βρέθηκε  στην Πόλη και προς τιμήν  του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, με αφορμή τα 80ά του Γενέθλια.

Σημειώνουμε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είναι ανακηρυγμένος με πράξη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τις 10.12.2014, επίτιμος Δημότης του Δήμου Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!