Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Δεσύλλας: Δεν μου επιτρέπουν να συναντηθώ με το κυβερνητικό κλιμάκιο – Δε θα συμμετάσχω στην προεκλογική περίοδο της ΝΔ

Ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Αλέκος Δεσυλλας δηλώνει πως δε θα συμμετάσχει στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ με οποιαδήποτε τρόπο, καθώς, του απαγορεύτηκε η συνάντησή  του με το κυβερνητικό κλιμάκιο.
 
Η δήλωση Δεσύλλα
 
Μετά από 45 χρόνια ενεργούς παρουσίας σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη ΚΕΡΚΥΡΑ, γνωστοποιώ την απόφασή μου, να μη συμμετάσχω σε όλη την προεκλογική περίοδο σε οιανδήποτε κομματική εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Κέρκυρα,
Η απόφασή μου αυτή έρχεται σε συνέχεια γνωστοποίησής μου από τον εκπρόσωπο τύπου της κομματικής οργάνωσής της ΝΔ, ότι και με την σύμφωνη γνώμη του απερχόμενου τοπικού βουλευτή, δεν θα μου επιτραπεί να συμμετάσχω στην προγραμματισμένη συνάντηση Κυβερνητικού κλιμακίου με φορείς της Κέρκυρας, επειδή σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος δεν είμαι ταμειακά ενήμερος.
 
              Αλέκος Δεσύλλας                                                               
Τέως Βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!