Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Σκούπουρας: «Εννιά χρόνια αντιδήμαρχος έδωσα πολλά- Από 1/1/24 αποχωρώ από όλα»

Μετα το χθεσινό εκλογικό αποτελεσμα στον Δήμο  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ο απερχόμενος αντιδημαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Σκούπουρας αποφάσισε, με την ολοκλήρωση της θητείας του στις 31 Δεκεμβρίου, να αποχωρήσει από την πολιτική ζωή του τόπου. Συγκεκριμένα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χτεσινή ήταν μια μέρα αποφάσεων.
Αποφάσεων της κοινωνίας για το πως με ποιους θα πορευτεί στο μέλλον.
Η σημερινή είναι η μέρα των δικών μου αποφάσεων.
Αποφάσισα λοιπόν να ολοκληρώσω την θητεία μου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου και μετά να αποχωρήσω από όλα και να ασχοληθώ αποκλειστικά με την Ψυχοθεραπεία.
25 χρόνια στο αναπηρικό κίνημα ήταν πολλά. 9 χρόνια στους προσκόπους ήταν αρκετά. 11 χρόνια τηλεοπτικές εκπομπές ήταν μια χαρά. 9 χρόνια αντιδήμαρχος έδωσα πολλά.
Όλα αυτά τα χρόνια βοήθησα εκατοντάδες ανθρώπους, όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορούσα.
Θα τελειώσω με αυτό που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μία πρόσφατη συνέντευξη του:
«Ήθελα να πω μια δική μου πρόταση, την είπα. Όσο αυτή η πρόταση ακουγόταν ήμουν εκεί, όταν έπαψε να ακούγεται έφυγα. Αυτό είναι το τίμιο».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!