Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλένθια στο 2.27 και ειδικό στο «ΣΕΦ»

 

Σημαντικό τεστ για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, που υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μιλάνο. Στην Ισπανία, η Βαλένθια θέλει να μπει «με το δεξί» στις υποχρεώσεις της La Liga για το 2023.

πρόγραμμα ολυμπιακου: Επιστροφή στο «ΣΕΦ» με Μιλάνο!

5639. Ολυμπιακός – Μιλάνο (21:00)

Να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της Euroleague θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός, που έρχεται με ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον εξαιρετικό Βεζένκοφ, ο οποίος επιστρέφει απόψε στις επιλογές του Μπαρτζώκα. Ανεβασαμένο και το Μιλάνο, με τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση και αρκετά φορμαρισμένους παίκτες.

➥ Θα αποφύγουμε το σημείο, ποντάροντας σε ειδικό, στο 1.87 του Over 7,5 πόντων του ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα Κάνααν.

330. Βαλένθια – Κάντιθ (22:00)

Η Βαλένθια έχασε από τη Βιγιαρεάλ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάνοντας ένα ακόμη βήμα… απομάκρυνσης από την ευρωπαϊκή ζώνη. Στο «Μεστάγια» είναι πιο ανταγωνιστική, έχει πάρει τις 4 από τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει την 3η καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Η Κάντιθ προβλημάτισε στο ματς με την Αλμερία, παρά το 1-1 που απέσπασε και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη.

➥ Η απόδοση του «άσου» έχει πάρει την… κατηφόρα, ανεβαίνει στο 2.27 αν τον συνδυάσουμε με 3 κάρτες από πλευράς Κάντιθ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!