Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Βορίδης απο Κέρκυρα για Παξούς & κινητικότητα στο δημόσιο (vid)

Αναφορές σε θέματα εκπροσώπησης των Παξών στο Περιφ. Συμβούλιο, κινητικότητας στο δημόσιο κ.α . έκανε στο περιθώριο της παρουσίας του σήμερα στην επετειακή εκδήλωση της ΠΙΝ στην Ι.Ακαδημία ο  ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης.

Για το πρώτο θέμα είπε ότι θα συζητηθεί στο πλαίσιο του ν/σ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στους ΟΤΑ και θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα. Για ενίσχυση προσωπικού αποκεντρωμένης-ΠΙΝ τόνισε εξετάζονται αιτήματα στο πλαίσιο της κινητικότητας σε κρίσιμες ειδικότητες και θα συνεκτιμηθεί η συνολική κατάσταση περιφερειών-οτα για κατανομή προσωπικού για κάλυψη κενών. Πρόβλεψη θα υπάρξει και για να καλυφθούν οι ανάγκες στην περίπτωση των ναυαγοσωστών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!