Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

ΚΕΡΚΥΡΑ: Καταθέσεις στεφάνων από παρατάξεις, κόμματα και σωματεία στο Μνημείο του Πολυτεχνείου (video-pics)

Με καταθέσεις στεφάνων από Σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και κόμματα, ξεκίνησε το πρωί της 17 Νοέμβρη στην Κέρκυρα, ο εορτασμός της 49ης επετείου από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε από τις 11 το πρωί της Πέμπτης, στο Ηρώο έξω από την παλιά Νομαρχία, το οποίο τοποθετήθηκε επί αντιπεριφέρειας Νικολέτας Πανδή (ΣΥΡΙΖΑ). Να σημειωθεί ότι στεφάνι κατέθεσε η Δήμαρχος με αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σε υλοποίηση απόφασης του σώματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν δυο ξεχωριστές συγκεντρώσεις. Η μία έξω από το Εργατικό Κέντρο στην οποία καλούν ΕΚΚ, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ, ΚΚΕ και μια ακόμη στο Ιστορικό του Ιονίου Πανεπιστημίου που διοργανώνουν αντεξουσιαστές και η δημοτική παράταξη ΕΚΚΙΝΗΣΗ. Και οι δυο συγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 18:00.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!