Quantcast
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρετανία: Στα ύψη οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για Ελλάδα | +211% σε σχέση με το 2019

Στον πιο δημοφιλή προορισμό για μελλοντικά ταξίδια αναδεικνύεται η Ελλάδα στη Βρετανία, με τα αεροπορικά εισιτήρια να έχουν “εκτοξευτεί” κατά 211%, σε σύγκριση με τα προ-πανδημικά επίπεδα του 2019.

Τα εβδομαδιαία αεροπορικά εισιτήρια για μελλοντικά ταξίδια από τη Βρετανία, σε παραδοσιακούς προορισμούς, έχουν ξεπεράσει τα επίπεδα πριν από την πανδημία, με την Ελλάδα να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός, με αύξηση κατά 211% σε σύγκριση με το 2019.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή που οι Βρετανοί προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε δημοφιλείς μεσογειακούς προορισμούς, το Ηνωμένο Βασίλειο “υποφέρει” από την έλλειψη εισερχόμενου τουρισμού, γεγονός που λειτουργεί ανασταλτικά στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας, όπως προειδοποιεί το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC).

 

 

Πηγή: money-tourism.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!