Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόρεια Κέρκυρα: Σύλληψη αλλοδαπού για διαδοχικές κλοπές

Συνελήφθη, σήμερα (04.06.2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, αλλοδαπός, για τα αδικήματα της κλοπής και της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04.06.2022) από περιπολία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τι στιγμή που επιχειρούσε να παραβιάσει δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Λιμένα  Κέρκυρας.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε δύο ακόμη κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, το χρονικό διάστημα από το πρωί της Παρασκευής (03.06.2022) έως και πριν τον εντοπισμό του, και συγκεκριμένα:

  • το πρωί της Παρασκευής (03.06.2022) αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή Αλυκών Ποταμού, μία τσάντα πλάτης που περιείχε αντικείμενα συνολικής αξίας -3.100- ευρώ (φορητό υπολογιστή, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι κ.α) καθώς και τραπεζικές κάρτες, με της οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησε σε καταστήματα ανέπαφες συναλλαγές, αξίας -50- ευρώ περίπου και
  • το βράδυ της Παρασκευής (03.06.2022) έως και πριν το εντοπισμό του, επιχείρησε να παραβιάσει την πόρτα καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή του Λιμένα Κέρκυρας, ενώ στην συνέχεια από ανασφάλιστο αυτοκίνητο, που βρίσκονταν μπροστά από το παραπάνω κατάστημα, αφαίρεσε το κλειδί του οχήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε η τσάντα που είχε αφαιρέσει με τα αντικείμενα που περιείχε (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι κ.α) και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!