Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Το ευχαριστώ του συμβουλίου Αυλιωτών για τις έρευνες για τον 82χρονο

Το Τοπικό Συμβούλιο Αυλιωτών ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Πολιτική Προστασία Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, την Ε.Μ.Α.Κ, τους Εθελοντές Ε.Μ.Ε.Δ. Διασώστες Κέρκυρας, τον Σύλλογο Κυνηγών καθώς και όλους όσους βοήθησαν στις έρευνες, για τον εντοπισμό του συγχωριανού μας Μουζακίτη Δαμιανού, που από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 δηλώθηκε αγνοούμενος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Χάρη στις άοκνες, και επίμονες προσπάθειες όλων σας και κάτω από δυσμενής καιρικές συνθήκες πολλές φορές, έγινε δυνατή η ανεύρεση της σωρού του άτυχου συγχωριανού μας στις1 Δεκεμβρίου 2022, σε δύσβατη, γκρεμώδη και δυσπρόσιτη λογγιασμένη περιοχή, που μόνο η επιμονή, το ένστικτο και ο επαγγελματισμός σας, έφερε εις πέρας.

Για όλα αυτά το Τοπικό Συμβούλιο Αυλιωτών, εκπροσωπώντας την θέληση όλων των κατοίκων του χωριού, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!