Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Σύλλογος Μονίμων Κατοικων παλιάς πόλης προς Δ. Μεταλληνό: Αλλάξτε την ημερ/νία συνεδρίασης για τη μουσική

Επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας Δ. Μεταλληνός, απέστειλε ο Σύλλογος μονίμων κατοίκων παλιάς πόλης, με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ακυρωθεί η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για την οοαράταση ή μη, του ωραρίου μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Η επιστολή

Αγαπητέ κύριε Δημ. Μεταλληνέ

Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διαβούλευσης

Απαντώντας στην από 2/12/2022 απάντησή σας θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής:

  • Οι ημέρες από 30 Νοεμβρίου που μας στάλθηκε η πρόσκληση μέχρι Τρίτη 6 Δεκεμβρίου που ορίσατε την συνεδρίαση της επιτροπής είναι 6 ημερολογιακές, 4 εργάσιμες. Η 7η Δεκεμβρίου αφορά την επαναληπτική συνεδρίαση σε περίπτωση μη απαρτίας την ημέρα που ορίσατε. Ο κανονισμός λειτουργίας της επιτροπής διαβούλευσης είναι ξεκάθαρος ως προς το θέμα της πρόσκλησης.

Αρα η πρόσκληση θα πρέπει να μετατεθεί για τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Δεκεμβριου ούτως ώστε  αφαιρώντας 7 εργάσιμες μέρες πριν από την Παρασκευή φθάνουμε στις 30 Νοεμβρίου που είναι και η ημερομηνία αποστολής της πρόσκλησης με e mail στα μελη της ΕΔ.

  • Αντιλαμβανόμενοι ότι δεν έχετε ούτε εσείς λάβει το πλήρες υλικό της εισήγησης, προς ενημέρωσή σας σας στέλνουμε με διαφορετικό μήνυμα την επιστολή μας προς το γραφείο αδειών (αναφέρεται στην εισήγησή τους) με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη της επιτροπής.
  • Όλες οι υπόλοιπες ελλείψεις και τα θέματα που αναφέρονται στην επιστολή μας ημερ. 1/12/2022 προς εσάς ισχύουν και ωρισμένες είναι εκκρεμείς ακόμη. Θα παρακαλούσαμε να μας αποσταλούν μέχρι τη Πέμπτη, μία ημέρα πριν τη Παρασκευή, ορθή ημερολογιακά ημέρα συνεδρίασης της ΕΔ.

ΣΗΜ : Ούτε το έγγραφο του Συνδέσμου επαγγελματιών Μουσικών (αα5) εχει κοινοποιηθεί. Αντί αυτού η πρόσκληση σας περιλαμβάνει επιστολή Σωματείου Διασκέδασης και Εστίασης Παλιάς Πόλης η οποία είναι μεταγενέστερη της εισήγησης (εισήγηση 8/11 επιστολή 9/11) και της συνεδρίασης του Συμβουλίου Κοινότητας Κερκυραίων που έγινε 8/11. Αρα το Συμβούλιο Κοινότητας δεν ήταν ενήμερο της ύπαρξης του. Επομένως θα πρέπει να εξαιρεθεί από τη διαβούλευση και τη  περαιτέρω διαδικασία.

Γνωρίζετε την εκτίμηση που έχουμε προς το πρόσωπό σας αλλά και την επιτροπή που προεδρεύετέ στην οποία έχουμε παραστεί σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεδριάσεις και πάντα καταθέτουμε προτάσεις που είναι προϊόν συλλογικής εργασίας μελών του φορέα μας, ακόμα και αν κάποιες φορές οι θέσεις μας δυσαρεστούν ή δεν λαμβάνονται υπόψη.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Σ.Μ.Κ.Π.Π.Κ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!