Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΕΜΕ: Βράβευση διακριθέντων μαθητών στους μαθηματικούς διαγωνισμούς

Το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας βράβευσε  τους μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μαθηματικών την τελευταία χρόνια. Βραβεύτηκαν οι δύο μαθητές που διακρίθηκαν και προκρίθηκαν στην Εθνική Ολυμπιάδα Αρχιμήδης, οκτώ μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό πρώτης γυμνασίου Κώστας Ζερβός καθώς και μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Πυθαγόρας για παιδιά δημοτικού Γυμνασίου

Εκ μέρους του παραρτήματος Κέρκυρας ο Μάριος Μαγιολαδίτης  χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, τους μαθητές και τις μαθήτριες τους γονείς τους και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς. «Είχαμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε πώς διεξάγονται αυτοί διαγωνισμοί, την αξία που έχουν, ποια είναι τα επόμενα βήματα. Επίσης αναλύσαμε το μέγεθος της φετινής επιτυχίας των δύο μαθητών που προκρίθηκαν στην Εθνική Ολυμπιάδα με δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθεί ο ενδιάμεσος διαγωνισμός Ευκλείδης», δήλωσε μεταξύ των άλλων.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Δήμου κεντρικής Κέρκυρας Νίκος Καλόγερος.

Στα παιδιά μαζί με τους επαίνους μοιράστηκαν και βιβλία προσφορά του παραρτήματος.

Το παράρτημα ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει το Μάρτη το διαγωνισμό Πυθαγόρα για το 2023.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!