Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μετά τη κατάληψη αντικαταστάθηκε η τέντα στο στέγαστρο του 3ου-4ου Γυμνασίου

Αντικαταστάθηκε η τέντα του στεγάστρου στον αύλειο χώρο του 3ου-4ου Γυμνασίου της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας Κωνσταντίνο Κωστάλη πρόκειται για ένα έργο -δράση που είχε ληφθεί ως απόφαση από τις αρχές του μήνα, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και τον αντιδήμαρχο Νίκο Καλόγερο. Όπως δήλωσε ο κ. Κωστάλης, θα ακολουθήσουν και άλλα έργα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το στέγαστρο ήταν ένα από τα αιτήματα των μαθητών, τα οποία την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου, η οποία έληξε την περασμένη Πέμπτη ενώ την Παρασκευή επέστρεψαν στη δια ζώσης εκπαίδευση .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!