Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄Γυναικών: Ήττα της ΑΕ Κανονίου στα Γιάννενα

Η ΑΕ Κανονίου ηττήθηκε την Κυριακή στα Γιάννενα 3-1 από τον ΠΑΣ για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής Γυναικών.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο ημίχρονο  2-0 με τέρματα της Δασκάλου (10΄,25΄) και η κερκυραϊκή ομάδα μείωσε στο 85΄με την πρώτη σκόρερ της Κουρκούλου. 

Ωστόσο στο 87΄η Μπάρκα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με την Α.Ε. Κανονίου (Β. Παργινός) αγωνίστηκαν οι: Αντωνοπούλου, Κασίμη (52′ Λούζη), Μέμο, Χάλκιαρντ, Καμαργιάννη, Ασπιώτη, Νάνου, Κοντάλιπου (65′ Λέσι) , Κούρκουλου, Κορακιανίτη, Μετάι. 

Στο τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Π.Α.Σ. έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Κέρκυρας για την εντυπωσιακή πρόοδο της ομάδας του νησιού των Φαιάκων στο διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Με τη συστηματική δουλειά τους και το επίπεδο που τους διακρίνει, το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών στο νησί της Κέρκυρας αναμένεται να μας εκπλήξει! Πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος αγωνίστηκαν τα τμήματα υποδομών κοριτσιών Κ-12 των δυο ομάδων, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Η Γυναικεία Γ΄Εθνική παιδί κατώτερου Θεού

Αξίζει να σημειωθεί ότι  τα σωματεία της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, με επιστολή προς τον Υφ. Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τον αποκλεισμό τους από την επιδότηση των ποσοστών του στοιχήματος.  Τα σωματεία αιτούνται συνάντησης με τον κ. Αυγενάκη προκειμένου να δοθεί λύση και να μη μείνει η Γ’ κατηγορία ως η μόνη Εθνική κατηγορία που δεν θα επιδοτηθεί. Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρουν: “Το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, που βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, δεν έχει πίσω του τις μεγάλες Ακαδημίες του Ανδρικού ούτε τους μεγάλους Χορηγούς να χρηματοδοτήσουν το κοστοβόρο και απαιτητικό Πρωτάθλημα. Παρόλο που έχουν γίνει σοβαρά βήματα προόδου, έρχεται ο αποκλεισμός από το Στοίχημα για να μας δώσει άλλη μια φορά να θυμηθούμε ότι η Γ’ Εθνική Γυναικών, που περιλαμβάνει το 55% των Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών, είναι παιδί κατώτερου Θεού, η δε χαώδης ανισοκατανομή των χρημάτων μεταξύ των, παρόμοιων σε μεγάλο μέρος, κατηγοριών να δημιουργήσει πρόβλημα αθέμιτου ανταγωνισμού και να φέρει την απογοήτευση της αδικίας.”.

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 6η αγωνιστική

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οι Τίγρεις 0-7

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Κανονίου 3-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ 15

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 12

ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ 6

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 3

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!