Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄Εθνική: Εντυπωσιακό ποδαρικό στο Β΄γύρο για την ΑΕ Λευκίμμης

Εντυπωσιακό ήταν το ποδαρικό της ΑΕ Λευκίμμης στο Β΄γύρο του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Η “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας επικράτησε σήμερα, στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης 4-1 της Νέας Αρτάκης για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Η κερκυραϊκή ομάδα καθάρισε το ματς από το Α΄ημίχρονο όταν και προηγήθηκε 3-0 (σκόρερ 25΄Γρηγοριάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 29΄ με σουτ ο Τσοπανάς και 35΄με κεφαλιά ο Παπαθανασίου). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 59΄με τον Ιορδανίδη, ωστόσο ο Νίτας στο 72΄έκανε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λευκίμμης. Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σπανού με δεύτερη κίτρινη.

Η νίκη αυτή απέναντι σε μία ομάδα, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕ Λευκίμμης, όχι μόνο για την απαραίτητη συγκομιδή βαθμών, αλλά κυρίως για την ψυχολογία που αποκτούν οι παίκτες της ενόψει της προσπάθειας για παραμονή στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι η Λευκίμμη προερχόνταν και από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη, την περασμένη Κυριακή (στο φινάλε του Α΄γύρου) επί του Θεσπρωτού και όλα δείχνουν ότι μετά από ένα διάστημα δυσμενών αποτελεσμάτων, ήδη έχει μπει σε τροχιά επανάκαμψης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!