Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄Εθνική: Η Λευκίμμη για 2Χ2 εντός & ο Αστέρας για πρώτη νίκη

Να περάσουν χωρίς απώλειες από την τρίτη στροφή του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής θα επιδιώξουν αύριο οι δύο κερκυραϊκές ομάδες.

Η αυλαία των αγώνων του 3ου ομίλου θα ανοίξει στις 1 το μεσημέρι στην Θήβα, όπου ο Αστέρας Πετριτή στο δημοτικό γήπεδο Καπαρελλίου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Υπάτου. Η ομάδα του Γιάννη Σφακιανάκη θα επιδιώξει αφ΄ενός να διατηρήσει το αήττητο, αφ΄ετέρου να πετύχει εκείνο, που δεν κατάφερε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δηλαδή να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας τόσο στην πρεμιέρα με Ζάκυνθο, όσο και την περασμένη αγωνιστική στην Χαλκίδα, παρότι ήταν πρωταγωνιστής και άξιζε της νίκης, έμεινε τελικά στο “Χ”. Από την άλλη ο ΑΟ Υπάτου  μετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής, διαθέτει εμπειρία και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Δύο ώρες αργότερα θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου, συμπεριλαμβανόμενου και εκείνου της Λευκίμμης, όπου η “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας θα υποδεχτεί τον ιστορικό Πανελευσινιακό, του οποίου στην δεκαετία του 60΄υπήρξε ποδοσφαιριστής  ο αείμνηστος Νίκος Αλέφαντος, ενώ ήταν η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Αλέξης Αλεξούδης. Η ΑΕ Λευκίμμης έχει στόχο το αήττητο &  το 2Χ2 στην έδρα της.  Αν και  ο αντίπαλος δεν έχει σήμερα την αίγλη του παρελθόντος, εντούτοις οι “σταχυοφόροι” κουβαλάνε “βαριά” φανέλα και εμπειρία, στοιχεία τα οποία εάν κάποιος τα υποτιμήσει μπορεί να τιμωρηθεί.

 

Το πρόγραμμα & η βαθμολογία

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ

 

3η αγωνιστική     

ΑΟ Υπάτου  –  Αστέρας Πετριτή

Βύζας Μεγάρων –  Τηλυκράτης

Τρίκαλα –  Χαλκίδα

Διγενής Νεοχωρίου –   Απόλλων Πάργας

Ναυπακτιακός Αστέρας  –  Ζάκυνθος

Παναγρινιακός –  Φήκη

ΑΕ Λευκίμμης –  Πανελευσινιακός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΟ Τρίκαλα 6

Τηλυκράτης 6

ΑΕ Λευκίμμης 4

Βύζας Μεγάρων 4

Παναγρινιακός 3

Πανελευσινιακός 3

ΑΟ Υπάτου 3

Αστέρας Πετριτή 2

Διγενής Νεοχωρίου 2

Ζάκυνθος 1

Απόλλων Πάργας 1

Χαλκίδα 1

Φήκη 1

Ναυπακτιακός Αστέρας 0.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!