Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄Εθνική: Ο Θιναλιακός εντός με Ανατολή & η ΑΕΛ στην Κοζάνη

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή (10/11/19) το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο Γ Εθνικής με τις κερκυραϊκές ομάδες, μία να παίζει εντός έδρας και η άλλη εκτός.

Συγκεκριμένα ο Θιναλιακός , με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την θριαμβευτική του νίκη στο κερκυραϊκό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, υποδέχεται στις 3 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αχαράβης τον ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων. Οι Βόρειοι έχουν στόχο να επιτύχουν την πέμπτη φετινή τους νίκη στην κατηγορία και να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής του αγώνα ο Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γεώργιο Παπαλαζάρου και Ιωάννη Ράπτη. Την ίδια ώρα η ΑΕ Λευκίμμης θα δοκιμάζεται στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης απέναντι στους Πόντιους της ΑΕΠ Καραγιαννίων, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις ένα βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου.
Η αποστολή της «Βασίλισσας» ταξιδεύει στην Κοζάνη πλήρης & με νέο προπονητή επιδιώκοντας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την τεσσάρα του Θιναλιακού την προηγούμενη αγωνιστική. Διαιτητής του αγώνα ο Ιορδάνης Κατεριάδης Πέλλας με βοηθούς τους Νικόλαο Δεμερτζή & Γεώργιο Ταγκαλίδη της ίδιας ένωσης.

Γ Εθνική -4ος όμιλος
Η 8η αγωνιστική (Κυριακή 10/11/19)
Αστέρας Ιτέας – Τηλυκράτης
Αναγέννηση Άρτας – Ναυπακτιακός Αστέρας
ΠΑΣ Πρέβεζας – Σούλι Παραμυθιάς
Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΕΠ Καραγιαννίων – ΑΕ Λευκίμμης
Απόλλων Ευπαλίου – Μακεδονικός Φούφα
Θιναλιακός – ΑΟ Ανατολής

Η βαθμολογία (7 αγων)
Αχέρων Καναλακίου 17
ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης 16
Θιναλιακός 14
Αναγέννηση Άρτας 13
ΠΑΣ Πρέβεζα 11
Μακεδονικός Φούφα 9
Τηλυκράτης 8
Απόλλων Ευπαλίου 8
Ναυπακτιακός Αστέρας 7
ΑΟ Ανατολής 7
ΑΕ Μεσολογγίου 7
ΑΕ Λευκίμμης 6
Αστέρας Ιτέας 6
Σούλι Παραμυθιάς 5

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!