Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας την Κυριακή στη Δράμα για την Α1 χάντμπολ

Η αποστολή του Φαίακα Κέρκυρας ταξιδεύει σήμερα για Δράμα, προκειμένου αύριο  το μεσημέρι να αντιμετωπίσει την  Bianco Monte Δράμα ’86  για την 6η αγωνιστική της Premier Handball.

Η ομάδα της Δράμας είναι από τις πιο ισχυρές του ελληνικού χάντμπολ, μετέχει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Premier Handball και μάλιστα πέρυσι κατετάγη όγδοη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος παραμένοντας απευθείας στην κατηγορία και αποφεύγοντας τα play out. Κορμός της Δραμινής ομάδας είναι το περυσινό ρόστερ ενισχυμένο μάλιστα με νέους παίκτες και κυριότερη μεταγραφή του αριστερόχειρα περιφερειακού Λαζάρ Αντάμοβιτς. Φέτος η Δράμα έχει ανεβάσει τον πήχη και φιλοδοξεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Μετά από πέντε αγωνιστικές η Δράμα είναι ισόβαθμη με τον Φαίακα, μετρώντας δύο νίκες & τρεις ήττες εκ των οποίων οι δύο ήταν με Ολυμπιακό & ΠΑΟΚ. Στον αυριανό αγώνα η κερκυραϊκή ομάδα είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θα παλέψει για το καλύτερο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/11/19 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δράμας «Δημήτρης Κραχτίδης» στις 13.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERTSPORTS.

 

Το ρόστερ του Φαίακα

Προπονητής: Νίκος Ριγανάς. Η ομάδα: Ευγένιος ΚουλούρηςΠαναγιώτης ΚατσακιώρηςΜάκης Βάγιας, Αντώνης ΚόντηςΑλέξανδρος Δούγιας, Τάσος Τσαμουρίδης, Αντώνης Χάλαρης, Σπύρος Χερουβείμ,  Γρηγόρης Καραγκιοζίδης,Τάσος Δέσπος,  Κώστας ΤζούκαςΠασχάλης Πίτος, Μπάμπης Κορακιανίτης & Δημήτρης Δελλής, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Νάστος, Σταμάτης Μαντζουρογιάννης, Μίλος Μάτοβιτς.

 

Handball Premier η 6η αγωνιστική

Σήμερα

ΟΑΚΑ 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Άρης Νίκαιας
ΔΑΚ Βικέλας 18:00, Φίλιππος Βέροιας –ΠΑΟΚ
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας – Διομήδης Άργους
ΔΓ Νίκαιας 18:00, Ολυμπιακός- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Ιωνικού 20:30, Ιωνικός ΝΦ- ΑΕΚ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
Κραχτίδης 13:00 Δράμα – Φαίακας Κέρκυρας (ΕΡΤSPORTS)

Η βαθμολογία (5 αγ)

Ολυμπιακός 10

AEK 10

ΠΑΟΚ 7

ΑΣΕ Δούκας 7

Αερωπός Έδεσσας 6

Ιωνικός ΝΦ 4

Φαίακας Κέρκυρας 4

Διομήδης Άργους 4

Δράμα 4

ΑΕΣΧ Πυλαία 4

Άρης Νίκαιας 0

Φίλιππος Βέροιας 0

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!