Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γαλιατσάτος: Σε αντιδημοκρατικό κατήφορο η περιφερειακή αρχή Κράτσα

Αδυναμία να αντιμετωπίσει την δίκαιη κριτική με αποτέλεσμα να προβαίνει σε αντιδημοκρατικό κατήφορο η περιφερειακή αρχή Κράτσα, δηλώνει ο επικεφαλης της ΑΝΑΣΑ Θ. Γαλιατσάτος. Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, ο πρώην περιφερειάρχης δήλωσε:

η περιφερειακή αρχή ΚΡΑΤΣΑ εκτρέπεται σε αντιδημοκρατικό κατήφορο, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει αλλιώς την δίκαιη κριτική.

Αρχικά, τροποποιούν τον Κανονισμό λειτουργίας του ΠΣ ώστε να μην μπορεί η μειοψηφία να εισάγει θέματα προς συζήτηση χωρίς την έγκριση τους.

Χθες, στην συνεδρίαση ,μας απαγόρευσαν να θέσουμε σε ψηφοφορία πρόταση για αναβολή της συζήτησης του θέματος της ΜΠΕ του λιμανιού της Λευκίμμης , ώστε να δοθεί χρόνος για ουσιαστική διαβούλευση στον δήμο Νότιας Κέρκυρας.

Σήμερα, δεν απάντησε η περιφερειάρχης σε επερώτηση μας για το τουρνουά ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, επερώτηση που ήταν εγγεγραμμένη στην ημερήσια διάταξη, γιατί ,όπως είπε, δεν της άρεσε ο τρόπος που είχε διατυπωθεί!

καινοφανείς πρακτικές στην αυτοδιοίκηση που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες από τους πολίτες του τόπου μας.

μια αδύναμη περιφερειακή αρχή με αυταρχικό πρόσωπο βλάπτει τα συμφέροντα του τόπου και των κατοίκων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!