Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Στις 5 Μαϊου τελικώς η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου – Τι ζητάει ο Ποζίδης

Αν και χθες υπήρχε η πρόθεση, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων, η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων να γίνει την Παρασκευή 8 του μηνός, τελικώς αυτό άλλαξε, σε μια προσπάθεια ο πρόεδρος να ανταποκριθεί στο αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του οργάνου και να πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συνεδρίαση αναμένεται (δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως) να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαΐου όπου θα συζητηθεί και το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που αφορά άμεσα στην περιφέρεια των Ιόνιων νησιών.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ο περιφερειακός σύμβουλος της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας Παναγιώτης Ποζίδης, ζητάει τα εξής:

Σε συνέχεια του ενημερωτικού σημειώματός σας για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 5 του Μάη παρακαλώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας:

  1. Να μεριμνήσετε, αφού υπάρχουν και τεχνικές προϋποθέσεις, για την πρόσκληση των Βουλευτών και των Δημάρχων των Ιονίων Νήσων, ώστε να συμμετάσχουν αν επιθυμούν στη συζήτηση του θέματος, που αφορά στο περιβαλλοντικό σχέδιο νόμου (και ειδικότερα στο άρθρο 93), που συζητείται, αυτές τις μέρες, στη Βουλή, και
  2. Να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη το θέμα της άνισης και άδικης μεταχείρισης της Κέρκυρας και της Λευκίμμης, κατά την εφαρμογή του άρθρου εξηκοστού δεύτερου της από 30.3.2020 Π.Ν.Π, με θέμα: «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της ελάχιστης θαλάσσιας συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης νησιωτικών περιοχών».
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!