Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

ΚΕΡΚΥΡΑ – Σπ. Μωραΐτης: Κι όμως, ξεκίνησε η κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης, όταν συνεργεία του δήμου έφτασαν σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία Ανουντσιάτας και προσπάθησαν να απομακρύνουν υπεράριθμα, από το προβλεπόμενο στην άδεια, τραπεζοκαθίσματα επιχείρησης.

Με τον ιδιοκτήτη συγκεκριμένης επιχείρησης να αντιδρά και να διαμαρτύρεται, η προσπάθεια απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων καθυστέρησε, με τα αντικείμενα να φορτώνονται στο φορτηγάκι του δήμου και να ξεφορτώνονται στη συνέχεια από τον ιδιοκτήτη, αφού υποστήριζε πως πρόκειται για ιδιωτικό χώρο, με τα τραπεζοκαθίσματά του να μην καταπατούν δημόσιο χώρο και χωρίς να εμποδίζουν, όπως υποστήριξε σε δήλωσή του.

Οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν έντονοι και υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ καταστηματάρχη και του Εντεταλμένου  Δημοτικού Συμβούλου για θέματα Εμπορίου Σπ. Μωραίτη που ήταν παρών.

Ωστόσο, προκειμένου να ο κ. Μωραΐτης να εκτελέσει τον σχεδιασμό και να προχωρήσει στην κατάσχεση, όπως δήλωσε στην «Κ.Σ.», ζήτησε ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων, με την ΕΛ.ΑΣ. να ανταποκρίνεται αμέσως. Τελικώς, η κατάσχεση τόσο τραπεζοκαθισμάτων όσο και σομπών έγινε, με τον κ. Μωραΐτη να δηλώνει ωστόσο, ότι ο ιδιοκτήτης, μέχρι να έρθει και η αστυνομία, πρόλαβε και αφαίρεσε κάποια από τα αντικείμενα με αποτέλεσμα ο δήμος να κατασχέσει τα εναπομείναντα.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Ευγ. Βουλγάρεως, στην Αγία Σοφίας και στην Ανουντσιάτα ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Εμπορίου θα συνεχίζεται καθημερινώς πρωί και απόγευμα σε όσες οδούς απαιτείται και καταγράφονται προβλήματα λειτουργικότητας της πόλης και παρεμπόδισης της κυκλοφορίας

 

*Αναλυτικά το ρεπορτάζ και η συνέντευξη του κ. Μωραΐτη, στο αυριανό φύλλο κυκλοφορίας της “ΚΣ” (26/08/22)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!