Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση κατοχύρωσης του Δημ. δρόμου προς παραλία Δασιάς

Ο πρόεδρος της παράταξης Πρώτα η Κέρκυρα, Γ. Καλούδης ζητά από την δήμαρχο κ. Μ. Υδραίου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ.. Μεταλληνό, να προστεθεί ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: η καθυστέρηση για κατοχύρωση του Δημοτικού δρόμου προς παραλία Δασιάς καθώς και οι παραλείψεις ακριβούς κτηματογράφησης.

Η ανακοίνωση

1)Για τη κατά παράβαση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μη άσκηση αγωγής για τη κατοχύρωση του δημοτικού δρόμου προς παραλία Δασιάς  (πρ. Club Mediteranee),

2) Συζήτηση εξώδικης πρόσκλησης κατοίκων της Παλιάς Πόλης μας για διαχρονική αβελτηρία του Δήμου στις σοβαρές παραλείψεις αληθούς και ακριβούς κτηματογράφησης.

Θέματα από τη Παράταξή μας στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων. ΠΡΟΣ: 1)Τη Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Μερόπη Υδραίου, 2)Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Μεταλληνό Κέρκυρα

Κυρία Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε, Ζητάμε , όπως δικαιούμαστε, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων (θα συνεδριάσει ποτέ 😉 να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη τα εξής δύο θέματα: 1) Για τη κατά παράβαση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για πολλούς μήνες καθυστέρησής σας, μέχρι και σήμερα , έκδοσης εκ μέρους σας εντολής για άσκηση αγωγής για τη κατοχύρωση του δημοτικού δρόμου ως υφίσταται και ξεκινά από τη περιφερειακή οδό Κέρκυρας-Ύψου- Κασσιώπης και καταλήγει στη παραλία της Δασιάς (πρ. Club Mediteranee), 2) Συζήτηση της από 11-05-2021 εξώδικης πρόσκλησης 18 κατοίκων της Παλιάς Πόλης μας για διαχρονική αβελτηρία του Δήμου στις σοβαρές παραλείψεις αληθούς και ακριβούς κτηματογράφησης και λήψη απόφασης σύμφωνα με το αίτημά τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!