Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Βανδαλισμοί και σκουπίδια στο δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου

Σκουπίδια, εγκατάλειψη και βανδαλισμοί, είναι η εικόνα που βλέπεις όταν αντικρύζεις το δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου. Εκεί, όπου δεκάδες παιδιά καθημερινώς προπονούνται, σ’ ένα καθ’ όλα παρατημένο γήπεδο. Και σαν να μην αρκεί η εγκατάλειψη από τις αρχές, στις υποδομές του γηπέδου, έρχεται να προστεθεί και η παιδεία κάποιων, που για να την “επιδείξουν” βανδαλίζουν και παρατάνε σκουπίδια και ό,τι αντικείμενο εκείνη την ώρα που βρίσκονται στο σημείο, τους είναι περιττό. Βέβαια, η παιδεία τους, δεν τους επιτρέπει να εναποθέσουν τα απορρίμματά τους στους κάδους.
Η Χριστιάνα Μάστορα, επισημαίνει αυτή τη κατάσταση με ανάλογες φωτογραφίες, στην διαδικτυακή ομάδα “τα παράπονά σου στο δήμαρχο”, τονίζοντας τα εξής:  “ασυνείδητοι βανδαλίζουν επανειλημμένα τον αγωνιστικό χώρο και παρατούν τα σκουπίδια τους ενώ υπάρχουν κάδοι. Από την άλλη το γήπεδο (όπως και τόσοι άλλοι αθλητικοί χώροι του δήμου), το δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, περιμένει καρτερικά να δει τα υποσχόμενα έργα των τοπικών αρχών, κάποιες ελάχιστες παρεμβάσεις όχι μόνο δεν είναι εμφανείς αλλά ούτε και ανταποκρίνονται στα παραφουσκωμένα κονδύλια που έχουν χορηγηθεί…
 
Οι επισκέψεις τόσο της ΠΙΝ (προηγούμενη θητεία) όσο και του ΣΥΠΑΠ (ακούει;;) δεν έφεραν τα έργα που έταξαν… τρανό παράδειγμα η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα όπου εκκρεμεί η διακήρυξη από όταν βγήκε η απόφαση Α/Α 744 με αριθ. πρωτ. οικ.21889/9441 αναρτητέα στο διαδίκτυο στις 11/3/2020. (για τους πιο “ψαγμένους”)
Λύπη, αγανάκτηση και οργή που τα παιδιά μας αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αυτό που είναι το μοναδικό δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου εντός των βορείων προαστίων της πόλης… παρατημένο και ταλαιπωρημένο … ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?”.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!