Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’Εθνική:Την Κυριακή 23/5 «καυτά» ματς για τις κερκυραϊκές ομάδες

Με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται την  Κυριακή (23/5/21) το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

 Μία αγωνιστική κομβικής σημασίας κυρίως για την ΑΕ Λευκίμμης, που παίζει το τελευταίο της χαρτί για το στέμμα της πρωταθλήτριας  και τον ΑΟ Κασσιόπη (ή Κέρκυρα FC) για να αγκαλιάσει την παραμονή στην κατηγορία. Αλλά ακόμα και ο ΟΦΑΜ σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσει δικαίωμα στην ελπίδα για την πρωτιά.

Στη Λευκίμμη ντέρμπι κορυφής

Στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου. Η «Βασίλισσα» της Νότιας Κέρκυρας  υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Τηλυκράτη Λευκάδας σε έναν αγώνα, όπου ο νικητής βάζει ρότα για την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τον Αχέροντα Καναλακίου, ενώ ο ηττημένος   θα δει το όνειρο του πρωταθλητισμού να οδηγείται στις καλένδες. Η κερκυραϊκή ομάδα από την στιγμή, που φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τον βασικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι στον αντίπαλό της, η διοίκηση του οποίου έχει βάλει πρωταρχικό στόχο τον πρωταθλητισμό. Στην ενδεκάδα της ΑΕ Λευκίμμης επιστρέφει ο Πουλημένος, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Ενώ συνεχίζουν να είναι απόντες οι τραυματίες Γαστεράτος και Τουρσίδης.

Η τριπλή σημασία πιθανής νίκης του ΟΦΑΜ

Δικαίωμα στην ελπίδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα αποκτήσει ο ΟΦΑΜ, εάν την Κυριακή πάρει τη νίκη στα Γρεβενά με αντίπαλο τον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Παράλληλα εάν η κερκυραϊκή ομάδα εξασφαλίσει το τρίποντο «κλειδώνει» ουσιαστικά  την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ παράλληλα δίνει και χέρι βοηθείας στην προσπάθεια που καταβάλει ο  ΑΟ Κασσιόπη (ή ΚέρκυραFC) να μείνει στην Γ΄Εθνική. Ως γνωστό η ομάδα των Γρεβενών, που αντιμετωπίζει την Κυριακή, ο ΟΦΑΜ διεκδικεί μαζί με τον ΑΟΚ την παραμονή  στην κατηγορία.

Ο ΑΟΚ στο Μεσολόγγι για τον υπέρ σωτηρίας αγώνα

Ο ΑΟ Κασσιόπη (ή Κερκυρα FC) την Κυριακή ταξιδεύει στο Μεσολόγγι, όπου σε μία αφιλόξενη έδρα θα αντιμετωπίσει την τοπική Αθλητική Ένωση. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την κερκυραϊκή ομάδα, η οποία με νίκη θα βρεθεί αγκαλιά με την σωτηρία της. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι βρίσκονται μεν με το ένα πόδι στο χείλος του υποβιβασμού, ωστόσο μαθηματικά διατηρούν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και επομένως θα δώσουν μάχη μέχρι να τις εξαντλήσουν. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο ΟΦΑΜ, όσο και η Λευκίμμη πέρασαν νικηφόρα από το Μεσολόγγι, με την δεύτερη μάλιστα να πέφτει και θύμα ύβρεων και λιθοβολισμών μετά το τέλος του αγώνα.

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 10η αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/5/21

ΑΕ Μεσολογγίου – Κέρκυρα

ΠΑΣ Πρέβεζας – Παναγρινιακός

Αμβρακικός Λουτρού – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου – Θύελλα Κατσικάς

Αχέρων Καναλακίου – Αναγέννηση Άρτας

Κτηνοτροφικός Αστέρας  – Ο.Φ Αγίου Ματθαίου

ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!