Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’Εθνική: Δύσκολα ματς για Λευκίμμη & Πετριτή

  Με δύο από τους διεκδικητές του τίτλου πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο  θα βρεθούν αντιμέτωπες αύριο οι κερκυραϊκές ομάδες, για το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι (12.00) η ΑΕ Λευκίμμης θα παραταχτεί στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας απέναντι στον Πανελευσινιακό, τον τρίτο της βαθμολογίας, που απέχει μόλις ένα τρίποντο νίκης, από την πρώτη θέση, στην οποία  συγκατοικούν Τηλυκράτης Λευκάδας  και ΑΟ Υπάτου.

Μάλιστα οι Βοιωτοί θα βρίσκονται στην Κέρκυρα φιλοξενούμενοι στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΚ με οικοδεσπότη τον Αστέρα Πετριτή, με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 3 το απόγευμα. Παρά το δύσκολο έργο, οι ομάδες του νησιού μας έχουν καλή ψυχολογία και έμψυχο δυναμικό ικανό να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη αγωνιστική τόσο ο Πετριτής, όσο και η Λευκίμμη πήραν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκες και προς το παρόν βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού. Ως γνωστό από τον 3ο όμιλο υποβιβάζονται απευθείας οι πέντε τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ αυτή, που θα πάρει την ένατη θέση θα συγκριθεί με τις ένατες ομάδες των τριών εκ των τεσσάρων άλλων ομίλων (από τον 1ο υποβιβάζονται απευθείας έξι) και η χειρότερη βαθμολογικά θα πάρει κι αυτή την άγουσα για το τοπικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του 3ου ομίλου:                  

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 16η αγωνιστική

ΣΗΜΕΡΑ

Ζάκυνθος –  Ναυπακτιακός Αστέρας

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2/23

Πανελευσινιακός – ΑΕ Λευκίμμης (12.00)

Αστέρας Πετριτή –  ΑΟ Υπάτου (15.00)

Τηλυκράτης – Βύζας Μεγάρων

Χαλκίδα –  Τρίκαλα

Απόλλων Πάργας – Διγενής Νεοχωρίου

Φήκη – Παναγρινιακός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15 αγ)

Τηλυκράτης 31

ΑΟ Υπάτου 31

Πανελευσινιακός 28

Βύζας Μεγάρων 25

ΑΕ Λευκίμμης 24

ΑΟ Τρίκαλα 24

Αστέρας Πετριτή 24

ΠΟ Φήκης 22

Ζάκυνθος 19

Απόλλων Πάργας 17

Παναγρινιακός 15

Διγενής Νεοχωρίου 14

Χαλκίδα 10

Ναυπακτιακός Αστέρας 3

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!