Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΤΟΠΙΚΑ

Γιάννενα: Οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται στην κεντρική πλατεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το απόγευμα της Δευτέρας (7 μ.μ.) ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό και την απομάκρυνση εργαζομένων από τις θέσεις τους.

Τις κινητοποιήσεις αυτές στηρίζουν η ΠΟΕΔΗΝ και το ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.

«Καλούμε όλους τους υγειονομικούς – εμβολιασμένους και μη – και όλη την τοπική Κοινωνία να διαδηλώσει ενάντια στην υποχρεωτική επιβολή του εμβολιασμού στους Υγειονομικούς, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η επιβολή αυτή το μόνο που θα επιφέρει είναι η κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. και μάλιστα στην κρίσιμη φάση που πρέπει να αναχαιτισθεί το 4ο κύμα της πανδημίας, καθώς και τη διαίρεση μεταξύ των εργαζομένων, μια διαίρεση που θα προκαλέσει μόνο δεινά και προβλήματα.

Καλούμε όλους τους Εργαζομένους να μείνουν ενωμένοι και να αποτρέψουν κάθε διχαστική ενέργεια που δημιουργεί εντάσεις και έριδες μεταξύ του Προσωπικού, όπως επίσης καλούμε  όλους τους ανεμβολίαστους συναδέλφους – που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αποτρεπτικά του εμβολιασμού – ελευθέρως και αυτοβούλως να προσέλθουν στον εμβολιασμό, θωρακίζοντας έτσι την υγεία τους αλλά και ενισχύοντας το τείχος ανοσίας έναντι της COVID-19» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό θα οδηγήσει σε διάλυση την δημόσια υγεία και ζητά την αναστολή του μέτρου.

«Είναι πραγματικά απίστευτο υγειονομικό και προνοιακό προσωπικό μετά από 19 μήνες στη πρώτη γραμμή να θέτονται σε αναστολή καθηκόντων χωρίς μισθό. Να αδυνατούν να καλύψουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες για άγνωστο χρονικό διάστημα» επισημαίνει.

πηγή: epiruspost

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!