Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Γιάννενα: Σε καραντίνα 17 αστυνομικοί

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Σε καραντίνα βρίσκονται 17 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων μετά το θετικό κρούσμα που επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο αξιωματικός που προσβλήθηκε από τον ιό υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία και όπως σημειώνουν όσοι ήταν σε καθημερινή επαφή μαζί του ήταν από τους πλέον προσεκτικούς, με συνεχή χρήση μάσκας και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Δεν βρέθηκε σε διακοπές το τελευταίο διάστημα ούτε ταξίδεψε εκτός Ιωαννίνων.

Ο ίδιος βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα της λοίμωξης.

Σε καραντίνα έχουν τεθεί άλλοι 17 αστυνομικοί των Ιωαννίνων οι οποίοι είχαν επαφές μαζί του, στο εργασιακό και το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ιωαννίνων δεν υπάρχει άλλο θετικό κρούσμα.

Αρκετοί αστυνομικοί έχουν υποβληθεί σε τεστ. Όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα είναι αρνητικά ενώ για άλλα αναμένονται αποτελέσματα από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πηγή:epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!