Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας κρίκετ Βύρωνας & ΓΕΚ

Η επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας του κρίκετ έγινε το πρωί της Κυριακής (23/8/20) με την διεξαγωγή του ημιτελικού αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος Ανδρών μεταξύ της ΓΕΚ και του ΑΟΠΚ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ.
Νικήτρια αναδείχτηκε η ΓΕΚ με σκορ 215-69, με τους Αναστάσιο Μανούση να πετυχαίνει 126 ρόνια και τον Αhmed Arslan 68. Η ΓΕΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Βύρωνα, ο οποίος πέρασε στον τελικό με κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/8/20) στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ, παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων, που είχαν προκριθεί στον ημιτελικό.


Να σημειωθεί ότι στο κύπελλο Ελλάδος είχαν δηλώσει συμμετοχή έξι ομάδες: Βύρων-Κερκυραϊκός ΓΣ- ΓΕΚ- ΓΕΘ- Άτλας & Το Δέκαθλον. Στις 5 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες κυπέλλου και ο Βύρωνας απέκλεισε την ΓΕΘ, ενώ το Δέκαθλον τον Άτλαντα. Ο τρίτος αγώνας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22/8/20) ανάμεσα σε ΓΕΚ και ΚΓΣ, ωστόσο ο Κερκυραϊκός αποχώρησε από τον θεσμό με αποτέλεσμα η ΓΕΚ να περάσει στον ημιτελικό, όπου αντιμετώπισε νικηφόρα το Δέκαθλον.


Ο τελικός αγώνας ανάμεσα στον Βύρωνα και την ΓΕΚ θα διεξαχθεί στο ερχόμενο Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Μαρίνας Γουβιών. Τιμητικός προσκεκλημένος είναι ο Πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν στην Ελλάδα, ο οποίος και θα κάνει και τις απονομές, τόσο στον κυπελλούχο Ελλάδος, όσο και στον πολυτιμότερο παίκτη του τελικού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!