Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ:Οι Juniors του ΑΣ Ιόνιος στο “Zagori Camp”

Στο “Zagori” Basketball Camp & Tournament, που πραγματοποιήθηκε  για 31η φορά στα γήπεδα του Epirus Arena συμμετείχε η Ακαδημία μπάσκετ του ΑΣ Ιόνιος Κέρκυρας, στην αποστολή της οποίας φιλοξενήθηκαν και τρεις αθλητές της Ακαδημίας του Ναυσίθοου Κέρκυρας.

Στο camp συμμετείχαν 14 σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα και περισσότερα από 230 παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Αξίζει να σημειθεί ότι στη φετινή διοργάνωση παραβρέθηκαν ο  Euroleague Legend Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Πρωταθλητής Ευρώπης και Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κώστας Τσαρτσαρής. Οι παριστάμενοι αθλητές/τριες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τον τρόπο που προσεγγίζεται η μπασκετική ανάπτυξη κάθε νέου αθλητή και να πάρουν σημαντικές πληροφορίες/γνώσεις από τους πιο ενδεδειγμένους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ιόνιος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της ακαδημίας  της ομάδας μας στο ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT το οποίο άνοιξε τις πύλες του για περισσότερα από 230 παιδιά από 6-16 ετών. 14 ομάδες από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν τα Ιωάννινα και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του EPIRUS SPORTS CENTER για να συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα και τους αγώνες του ZAGORI BASKETBALL CAMP. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κώστα Τσαρτσαρή , κορυφαίου αθλητή, και υπεύθυνου αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης καθώς επίσης και τον θρύλο της Ευρωλίγκα Δημήτρη Διαμαντίδη. Οι δυο τους απάντησαν σε ερωτήσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών, μοιράστηκαν  τα μυστικά του αθλήματος και της επιτυχίας τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους! Επίσης, στην αποστολή συμμετείχαν και τρεις αθλητές του Ναυσιθοου δείχνοντας έτσι την άριστη σχέση των κερκυραϊκών ομάδων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!