Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καθυστέρηση των καθυστερήσεων “έκαψε” τον ΑΟΚΚ

Η Κέρκυρα πήγε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά  στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων δέχτηκε γκολ και έφυγε από το Ηράκλειο άποντη. Στον αγώνα, με τον οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα η 4η αγωνιστική της Super League 2 Εργοτέλης και Κέρκυρα έδειχναν ότι θα μοιραστούν τους βαθμούς. Ωστόσο στο 64΄μία λάθος έξοδος του 18χρονου τερματοφύλακα Παγκράτη έδωσε την ευκαιρία στον Κουατένγκ να δώσει προβάδισμα στους Κρητικούς. Η Κέρκυρα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89΄, όταν σε μία αντεπίθεση, ο Αμαραντίδης έκανε σέντρα και ο Βουκελάτος, που βρέθηκε στην περιοχή του Εργοτέλη με ωραίο τακουνάκι έφερε το ματς στα ίσια. Κι ενώ πέρασαν και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και το «Χ» φαίνονταν ακλόνητο, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (ο διαιτητής κράτησε άλλα τρία λεπτά επί πλέον) στο 96΄μία απίστευτη γυριστή κεφαλιά του Ροβίθη  έκανε το 2-1 και έδωσε στον Εργοτέλη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτησία και Συνθέσεις

Διαιτητής του αγώνα  Γιουματζίδης Μελέτιος  από τον σύνδεσμο Πέλλας. Βοηθοί  Αναστασάκης Αντώνιος και  Κομισοπούλου Γεωργία  από τα Χανιά

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Spiriak, Bruce, Γροντής (76΄Μπουτσάκης)Τσέλιος, Kwateng, Μανουσάκης (58΄Ροβίθης), Efford (61΄Μπαράτα)

ΚΕΡΚΥΡΑ ( Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (77΄Κ.Λ.Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κ.Ν.Γεωργακόπουλος (86΄Λεπενιώτης), Παυλής (70΄Αμαραντίδης), Μίσκου

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Χανιά– ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-2

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας 1-1

Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1

Εργοτέλης – Κέρκυρα 2-1

Η βαθμολογία (4 αγ.)

Απόλλων Σμύρνης  10

Πλατανιάς 10

Παναχαϊκή 8

ΠΑΣ Γιάννινα 8

ΑΕ Καραϊσκάκης 67

Δόξα Δράμας 5

Απόλλων Λάρισας 5

Χανιά 4

Λεβαδειακός 4

Εργοτέλης 4

Κέρκυρα -3

Απόλλων Πόντου -6

Σημείωση η Κέρκυρα έχει -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή  αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου για κατάθεση  πλαστής ενημερότητας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!