Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κερκυραϊκή Συμμαχία»: Προκαλούν κλαυσίγελο στην ΕΠΣ Κέρκυρας

Δριμύ κατηγορώ από την παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία» κατά της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση

 

«Σε μία συνέντευξη…. ποταμός  που παραχώρησε σε γνωστή  τοπική εφημερίδα και ηλεκτρονικό site ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣΚ, που μόνο κλαυσίγελο προκαλεί,  βρίθει ανακριβειών, ανακολουθιών και ψεμάτων.

Σ’  αυτήν αναφέρεται και καυχιέται για το «σπουδαίο έργο» της Διοίκησής του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Ένωσή μας συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες Ενώσεις της Χώρας σε προγραμματισμό υποδομών…  και αθλητικών εγκαταστάσεων».

Κι εκεί αρχίζει ο κλαυσίγελος.

Το παράδειγμα της Λευκίμμης που αναγκάστηκε να αναζητήσει εκτός Νησιού κατάλληλο γήπεδο για να αγωνιστεί σε αγώνα του Κυπέλου Ελλάδας με ομάδα Super League2, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην Ανατολή Ιωαννίνων επειδή δεν υπήρχε στο Νησί μας κατάλληλο σε υποδομές γήπεδο, καταδεικνύει την τραγική κατάσταση των ποδοσφαιρικών υποδομών στο Νησί μας και απαντά στο μεγαλειώδες αυτό ψέμα. Σε ό,τι  μας αφορά ζητάμε μια μεγάλη συγγνώμη από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κέρκυρας.

Έρχεται δε και η άλλη ομάδα Γ΄ Εθνικής του Νησιού μας, ο ΟΦΑΜ , που σε ένα ρεσιτάλ ποδοσφαιρικού πολιτισμού επιβεβαιώνει την αλήθεια για τη τραγική κατάστασης των υποδομών που χρησιμοποιούν τα Ποδοσφαιρικά μας Σωματεία, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αισθανόμαστε ΝΤΡΟΠΗ για την κατάσταση των Κερκυραϊκών Γηπέδων».

Και αυτοί στην ΕΠΣΚ Κέρκυρας ζουν στον Κόσμο τους επιχειρώντας με ψέματα να παρουσιάσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την τραγική πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση λυπούμαστε για τον παραλογισμό τους και το επίπεδο της σκέψης τους.

Εμείς σαν Νέα Διοίκηση θα διεκδικήσουμε σε απόλυτο βαθμό την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων απ’  άκρου εις άκρον στο Νησί μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δεν μας αρμόζει και δεν μας αφήνει αδιάφορους η απαράδεκτη κατάσταση των γηπέδων μας.

Και επί της ουσίας.  Σε  αυτούς που υπερηφανεύονται για το «επιτυχημένο» έργο τους, τους, απαντάμε: «Τρεις όλες κι όλες αγωνιστικές και τρεις ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ της Ένωσής μας  είναι το επιτυχημένο έργο τους».

Ελπίζουμε να μην βρουν κάποιο άλλο τρόπο για να αναβάλουν και ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ  τις εκλογές της Ένωσής μας.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΟΥΣ «ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ» ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ στις 29 Οκτώβρη».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!