Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η άνοδος του ΝΑΟΚ σηματοδοτεί άλλο ένα στοιχείο μιας συνειδητής πολιτικής

 Του Άκη Παυλογιάννη

 

Η άνοδος της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Α.Ο.Κ. στην Α2 κατηγορία δεν αποτελεί απλώς ένα γεγονός ούτε μια επιτυχία. Είναι κάτι πιο σημαντικό, γιατί σηματοδοτεί άλλο ένα στοιχείο μιας συνειδητής πολιτικής που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ όταν τρία άτομα – παλιοί συναθλητές και καλοί φίλοι – μετά από μια δύσκολη και πολύωρη συζήτηση συμφώνησαν ότι το μοντέλο λειτουργίας του τμήματος  πρέπει να αλλάξει και να στραφεί σε αναπτυξιακές πρακτικές και σε αξιοποίηση του τοπικού δυναμικού.

Οι αποφάσεις δεν ήταν εύκολες, κυρίως αυτή που έφερνε την ομάδα στη Β’ εθνική.

Σε αυτήν τη διαδρομή δοκιμάστηκαν αρκετά πράγματα, άλλοτε με επιτυχία άλλοτε όχι. Ακούστηκαν και διαφορετικές απόψεις, κυρίως από ανθρώπους που νομίζουν ότι το παρελθόν μπορεί από μόνο του να καθορίζει το παρόν και δεν κατανοούν ότι την ιστορία του ομίλου και του τμήματος την διεκδικείς καθημερινά με εργατικότητα και συνέπεια. Τα τελευταία δύο χρόνια  η σταθερότητα τόσο σε επίπεδο αναπτυξιακών δομών όσο και σε αυτό της ανδρικής ομάδας γίνεται εμφανής και στην καθημερινή λειτουργία και στα αποτελέσματα.

Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος. Θα φανεί παράξενο, αλλά πρέπει να γίνουν και θα γίνουν πολλά  στο πλαίσιο τακτικών, πρακτικών, προγραμμάτων, προσώπων, ρόλων, αρμοδιοτήτων, αποφάσεων. Όλα στην ώρα τους. Αυτήν τη στιγμή άλλωστε είναι ώρα χαράς και συγχαρητηρίων.

Αρκετοί είναι αυτοί που σε τούτη την προσπάθεια διαθέτουν σημαντικό καθημερινό χρόνο και όχι μόνο. Έτσι προχωρά ο Όμιλος συνολικά. Μεταξύ αυτών θα μου επιτρέψετε να ξεχωρίσω τον έφορο Πέτρο Διαβάτη και τον προπονητή Σπύρο Καρδόνα.

Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως γιατί αγαπούν πολύ το άθλημα και τον ΝΑΟΚ και ανεξάρτητα επιτυχιών και αποτελεσμάτων θα ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!