Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κωπηλασία: “Ελαμψε” η Ελ. Διαβάτη σε αγώνα αξιολόγησης

Με κερκυραϊκές διακρίσεις ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας αξιολόγησης για την στελέχωση των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών κωπηλασίας.

Στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (25-26/3/23) στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά,  μετείχαν συνολικά 15 αθλητές-τριες από 22 σωματεία της χώρας. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας πήρε μέρος με δύο αθλήτριες εκ των οποίων  η Έλενα Διαβάτη και στους δύο αγώνες δοκιμασίας στην κατηγορία σκιφ κορασίδων κατετάγη πρώτη και με διαφορά, ενώ η νεαρότερη Άρτεμις Ζερβού στην ίδια κατηγορία  κατέλαβε την πρώτη ημέρα την έκτη  θέση και τη δεύτερη την τετάρτη αποδεικνύοντας ότι το μέλλον της ανήκει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζοβάνι Ποστιλιόνε, στην ειδική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε μετά τους αγώνες έκανε ιδιαίτερη μνεία στις επιδόσεις της Έλενας Διαβάτη, προτείνοντας αν και κορασίδα να πάρει μέρος και στα τεστ δοκιμασίας  Νεανίδων, προκειμένου να προωθηθεί στην Εθνική ομάδα. Τους αγώνες παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ & αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιώργος Δημουλής.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!