Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γιατί απευθείας αναθέσεις και για λογιστικές υπηρεσίες σε εταιρεία της Αθήνας;

Δυο ερωτήματα απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ Γ. Καλούδης, προς τη δήμαρχο Μ. Υδραίου, αναφορικά με την καθυστέρηση των ΜΑΠ στους εργαζόμενους  του δήμου, αλλά και για τις απευθείας αναθέσεις λογιστικών υπηρεσιών σε εταιρεία της Αθήνας. 

 

Τα ερωτήματα Καλούδη

Γιατί η Δήμαρχος κ. Υδραίου της Ν.Δ. και η δημοτική της ομάδα :

        1)  Έχουν  αφήσει τους εργαζόμενους για ένα χρόνο χωρίς τα  ΜΑΠ;     ( Μέσα Ατομικής Προστασίας ). Το καταγγέλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Υπάρχει θέμα ασφάλειάς τους ! 

 2) Προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΊΟΥ  σε εταιρεία της Αθήνας ; Πως ανακαλύφθηκε αυτή η εταιρεία ;  Γιατί δεν ζήτησε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού από 1-9-2019 που ανέλαβε την εξουσία; Πόσες χιλιάδες απευθείας αναθέσεις έχουν γίνει στον Δήμο και στη ΔΕΥΑΚ ;  Σε ποιούς ; Για ποια έργα ; Σε ποια φάση βρίσκονται;  Ποιοί τα παρέλαβαν  ; 

             

Γιατί δεν απαντάει η κ. Δήμαρχος ; 

             

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!