Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γιατί στηρίζω τον Γιώργο Παπανδρέου… (Γράφει ο Α. Παγκράτης)

Στις κρίσιμες επαναληπτικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 12 Δεκέμβρη υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου γιατί στη μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή έχει αποδείξει ότι εμπνέει, κινητοποιεί και εκφράζει τις αντίρροπες δυνάμεις στα κάθε είδους εδραιωμένα συμφέροντα που μάχονται την εθνική, πολιτική , οικονομική και κοινωνική χειραφέτηση της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού.

Γιατί στρατεύθηκα πάντα με τους μεγάλους εθνικούς και οικονομικούς, στρατηγικούς στόχους που ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε από την αρχή της πολιτικής του πορείας καθώς και στις προϋποθέσεις για την κατάκτηση των στόχων αυτών : τη διαφάνεια, την ενότητα, την αλληλεγγύη και την άρνηση του στην πολυδιάσπαση των κοινωνικών ταυτοτήτων.

Στρατηγικούς στόχους που έθεσε χωρίς πολιτικές μονομέρειες και υστεροβουλίες, αλλά με ένα μόνο ιδεολογικό υπερκαθορισμό : την πατριωτική, προοδευτική, ριζοσπαστικά αριστερή , συστηματική αντίθεση στις πιέσεις των κυρίαρχων συμφερόντων, μοντέλων και δομών, ντόπιων και υπερεθνικών.

Κι αυτή η στράτευση μου , χωρίς αναφορές σε ιστορικές καταγωγές και χωρίς προνομιακές σχέσεις, είναι το μόνο και ουσιαστικό περιεχόμενο της υποστήριξης μου στην υποψηφιότητα του.

 

 

Ανδρέας Παγκράτης

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!