Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προκηρύσσεται διεθνής διαγωνισμός για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στον Βορρά

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, προκηρύσσει διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την Ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου τύπου Τ11β στο Δήμο Βόρεια Κέρκυρας.

Αντικείμενο της  σύμβασης είναι η Προμήθεια Μεταλλικού Σκελετού και του Απαιτούμενου Εξοπλισμού για την Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου Τύπου Τ11β στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας. Το παρόν γήπεδο αποτελείται από μεταλλικό σκελετό, ενώ το κέλυφος αυτού καθώς και η οροφή καλύπτεται από πάνελ πολυουρεθάνης. Ο ανάδοχος θα προμηθεύσει και θα εγκαταστήσει τόσο το σκελετό και το κέλυφος του κτιρίου όσο και τον απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά που απαιτούνται για την εσωτερική διαμόρφωση αυτού με σκοπό να το καταστήσει πλήρως λειτουργικό.

Καταληκτική Ημερομηνία & ώρα υποβολής των προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ: 6/02/2023 ώρα 14.00.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης, δηλ. με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω    της   διαδικτυακής   πύλης   www.promitheus.gov.gr   του   Συστήματος.   Οι   προσφορές υποβάλλονται από τουςοικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά.

Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των  προσφορών: Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του (υπό)φακέλου«Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά» την τέταρτη (4) εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών, ήτοι στις 10/02/2023 και ώρα 11.30 π.μ.,

Χρόνος Ισχύος Προσφορών: δώδεκα (12) μήνες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. .

 

Αναλυτικά η προκήρυξη του διαγωνισμού στο φύλλο κυκλοφορίας της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” την Τρίτη 3/1/23

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!