Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα αγώνες Άρσης Βαρών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών επίλεξε την Κέρκυρα για την διεξαγωγή αγώνων επιλέκτων αθλητών-τριών.

Συγκεκριμένα ανέθεσε στον Αλκίνοο Κέρκυρας την διοργάνωση αγώνων άρσης βαρών, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΚ. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά, που θα διεξαχθούν αγώνες άρσης βαρών στο νησί μας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής Ροδίτης, πρόεδρος και προπονητής του Αλκίνοου, είναι ταυτόχρονα και Γ΄αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Το κερκυραϊκό σωματείο καλλιεργεί το άθλημα της άρσης βαρών από το 1993 και πολλοί αθλητές-τριές του έχουν διακριθεί στα πανελλήνια πρωταθλήτρια των μικρών ηλικιακών κατηγοριών (Βαγγέλης Σώμας, Φαίη Μπουχάγιαρ, Χαράλαμπος Δήμας, Γιάννης Φασουλης, Μαζαράκης Γιώργος, Γαρνέλης Νικηφόρος, Στεφανία Ασημοπούλου κ.α), ενώ και ο Γεράσιμος Φαναριώτης έχει πάρει 6η θέση στο Πανελλήνιο Ανδρών. Σύμφωνα με την προκήρυξη, που δημοσιοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγώνες Γυναικών στις κατηγορίες: 45kg,49kg,55kg,59kg, 64kg,71kg,76kg,81kg, 87kg & +87kg και Ανδρών στις κατηγορίες: 55kg,61kg,67kg,73kg,81kg,89kg,96kg,102kg,109kg & +109kg. 

Την διοργάνωση υποστηρίζουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!