Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή Erasmus στο 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Τη Δευτέρα 23/05 η παιδαγωγική ομάδα Erasmus+ του 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας αποτελούμενη από τους καθηγητές Υ. Σουμπλή, Μ. Λαγού και Δ. Βούλγαρη ενημέρωσε το σύλλογο καθηγητών για την πορεία των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του σχολείου Era+, Ma(r)th και Teachers4 Europeεν όψει της προσεχούς λήξης τους.

Η έκθεση εργασιών, φωτογραφιών και πόστερ και η ανάρτηση στον τοίχο του γραφείου αναμνηστικού ημερολόγιου των κινητικοτήτων Erasmusαπό τον Οκτώβρη του 2019 έως τον Μάη του 2022, γιορτάστηκε από όλο το σχολείο και κορυφώθηκε με την παρουσίαση της κινητικότητας του Era+ στη Σλοβακία σε γονείς και μαθητές, αγώνες βόλεϊ (την επόμενη ημέρα) στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ και βράβευση των νικητών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!