Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιόρτασε η Κέρκυρα τα 133 χρόνια από την ίδρυση της «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» με μια σπουδαία συναυλια

Πραγματοποιήθηκε απόψε η Συναυλία του μουσικού σώματος της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», για την επέτειο των 133 ετών από την ίδρυση της. 

Στην επετειακή συναυλία ακούστηκαν, στο α’ μέρος αποσπάσματα από την όπερα του W. A. Motzart «Mαγικός Αυλός» και στο β’ μέρος έργα επτανήσιων συνθετών.

Την συναυλία διεύθυνε ο Αρχιμουσικός Σωκράτης Άνθης.

Στην συναυλία απενεμήθησαν επίσης τα αθλοθετημένα από την «ΦΕΜ» και τους χορηγούς τους βραβεία: α) Βραβείο Σπ. Φλαμπουριάρη στον μουσικό Δημήτρη Λάππα, β) Βραβείο Ροταριανού Ομίλου Κερκυρας στην μουσικό Ευγενία Νίκα, γ) Βραβείο Συλλογου γονέων και κηδεμόνων της «ΦΕΜ» στον μουσικό Σπύρο Ελ Τσαμπάν και δ) Βραβείο εις μνήμην Φάνη Σκιαδοπούλου στην μουσικό Κορνηλία Ρουβά. 

Ευχαριστούμε τους σολίστ μας Γιάννη Κάβουρα – τενόρο, Ανδρέα Γκούση – βαρύτονο, Αλίκη Παππά – σοπράνο, Μαργαρίτα Στάντλερ, Δέσποινα Μουρατίδη, Έλλη Καρύδη & Γεωργία Σαπουνά – σοπράνο. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον διεθνούς φήμης βαθύφωνο Χριστόφορο Σταμπόγλη, που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας, καθώς επίσης στον αφηγητή μας Σπύρο Βέργη, όπως και στους Δημήτρη Γιάκα και Μαριλένα Ελούλ, που είχαν τη μουσική προετοιμασία της συναυλίας. 

Ευχαριστούμε τον αν. Αρχιμουσικό μας Σπύρο Ρουβά και τον επ. Αρχιμουσικό μας Σπύρο Μαυρόπουλο για την συμβολή τους στην υλοποίηση της συναυλίας. 

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους Μουσικούς της «ΦΕΜ» για το καταπληκτικό αποτέλεσμα και βέβαια το Κερκυραϊκό κοινό που μας τίμησε, για άλλη μια φορά με την παρουσία του, γεμίζοντας ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο.

Εκ του ΔΣ της Φ.Ε.Μ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!