Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Γιόρτασε την βράβευση της Γαλάζιας Σημαίας το Grecotel LuxMe Costa Botanica στην Αχαράβη

Ο όμιλος Grecotel , για ακόμη μια φορά μέσω του Grecotel LuxMe Costa Botanica αποκτά άλλη μία γαλάζια σημαία και αποδεικνύει το πόσο ενεργά δραστηριοποιείται αναφορικά με τις περιβαλλοντικές ανάγκες που μαστίζουν τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Grecotel

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στην τελετή ανάρτησης της Γαλάζιας σημαίας που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το All day beach club το παρών έδωσαν η αντιδήμαρχος βόρειας Κέρκυρας κ. Κόκκαλη, ο διοικητής του πυροσβεστικού τμήματος κ. Αυλωνίτης καθώς και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρόπουλος, μαζί με τη η διοίκηση του ξενοδοχείου αλλά και μικροί και μεγάλοι φιλοξενούμενοι.

Κατά την τελετή, η σημαία έφτασε στην ακτή συνοδευόμενη από τους μικρούς μας φιλοξενούμενους μαζί με όλη την ομάδα της Grecoland , παρελήφθη από τον γενικό διευθυντή του Grecotel LuxMe Costa Botanica κύριο Χρήστο Τσαλούκη ο οποίος με έναν σύντομο λόγο χαιρέτισε τους επίσημους καλεσμένους και όλους τους παρευρισκόμενους. Η έπαρση της σημαίας έγινε από τον κ. Τσαλούκη με την βοήθεια των μικρών μας φίλων.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με εδέσματα και ποτά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!