Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Ρούσης: Τιμητική η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΛΑ.ΣΥ. Β. Κέρκυρας

Η δήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ρούση

«Η αποδοχή της τιμητικής για μένα πρότασης να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» της Βόρειας Κέρκυρας με υποψήφιο δήμαρχο τον αγαπητό σύντροφο μου Κώστα Ρούσσινο σχετίζεται με την ιδιαίτερη σχέση μου με την περιοχή. Μια περιοχή που λόγω των κομμουνιστών γονιών μου ήταν απαγορευμένη για μένα κατά τα παιδικά μου χρόνια καθώς για να έχει πρόσβαση κάποιος από την πόλη σε αυτήν απαιτούνταν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

    Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΛΑ.ΣΥ. σηματοδοτεί: την βούληση μου να συμβάλλω από τη μια στην καταγγελία της επαίσχυντης συνεργασίας των αναρριχητικών των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που επιχειρούν να το παίξουν απολιτίκ και από την άλλη στην ενίσχυση και εκλογικά της μοναδικής αριστερής πολιτικής δύναμης που αντιπαλεύει στην πράξη τη δεξιά πολιτική σε όλα τα επίπεδα, της δύναμης εκείνης που μαζί τους δημότες της περιοχής είναι ικανή να προστατέψει αγωνιστικά τα λαϊκά συμφέροντα βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα συμφέροντα των λίγων.»

*Ο Γιώργος Ρούσης είναι πανεπιστημιακός στο αντικείμενο των πολιτικών επιστημών με τεράστιο επιστημονικό και συγγραφικό έργο και διαχρονική κοινωνική αγωνιστική δράση. Το 2023 υπήρξε υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!