Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γκίκας: «Άνοιξε ο φάκελος για την μεταφορά των Φυλακών Κέρκυρας εκτός αστικού ιστού»

«Άνοιξε ο φάκελος για την μεταφορά των Φυλακών Κέρκυρας εκτός αστικού ιστού», επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στ. Γκίκας με αφορμή τη διήμερα επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κέρκυρα ο Τεχνικός Σύμβουλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου,  Άδωνις Ιορδανίδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σε συνέχεια συνάντησης που είχε μαζί του ο Βουλευτής  και κατά την οποία έθεσε μετ’ επιτάσεως την ανάγκη μεταφοράς των Φυλακών Κέρκυρας εκτός αστικού ιστού.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Τεχνικού Συμβούλου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πραγματοποιήθηκε αυτό το διήμερο η επίσκεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Άδωνι Ιορδανίδη στην Κέρκυρα.

 Ο κ. Ιορδανίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με θεσμικούς φορείς της Κέρκυρας, δηλαδή με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού και με την νέα Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου. Επισκέφθηκε επιπλέον δημοτικά οικόπεδα – και κάποια ιδιωτικά – διαμορφώνοντας προσωπική εικόνα για τις τοποθεσίες στις οποίες βρίσκονται και για τα χαρακτηριστικά τους. Σαφώς, θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη εξέτασή τους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

 Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συμφωνούν ότι οι Φυλακές πρέπει να μεταφερθούν εκτός του αστικού ιστού. Η επίσκεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Υπουργού στην Κέρκυρα σηματοδοτεί την εκκίνηση της διαδικασίας, την οποία θα παρακολουθούμε στενά .Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις για την εξέλιξη του ζητήματος

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!