Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γκίκας: «Εντός χρονοδιαγράμματος οι διαγωνισμοί των Μαρίνων Mega Yacht & Λευκίμμης»

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρη Πολίτη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ, Σπύρο Ζερβόπουλο, ο οποίος συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Οπως ανακοίνωσε το γραφείο του βουλευτή: Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ένα μήνα μετά την επίσκεψη του κ. Πολίτη στην Κέρκυρα, προκειμένου να εξεταστεί η πρόοδος των προεργασιών ώστε να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την μαρίνα MegaYacht και την μαρίνα Λευκίμμης σε πρώτο χρόνο και για την μαρίνα Λάκκας Παξών και την μαρίνα της Ημερολιάς στην συνέχεια.

Σε ότι αφορά στην μαρίνα της Λευκίμμης, ο κ. Πολίτης ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι το ΤΑΙΠΕΔ αναμένει εντός των επόμενων ημερών τις προτάσεις του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα συμπερίληψης κάποιων εξ αυτών στον σχεδιασμό. Υπογράμμισε ότι η πρόοδος των εργασιών είναι ικανοποιητική και θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, ώστε οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την μαρίνα Λευκίμμης και για την μαρίναMegaYacht να πραγματοποιηθούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2022.

Επιπλέον, ο κ. Πολίτης εξήγησε στον Βουλευτή ότι στις προθέσεις του ΤΑΙΠΕΔ και του ΟΛΚΕ είναι, η αξιοποίηση της μαρίνας Λάκκας Παξών να γίνει με μεικτό σχήμα ΟΛΚΕ – ιδιώτη επενδυτή. Να σημειωθεί ότι η μελέτη για την συγκεκριμένη μαρίνα έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος, για την μαρίνα της Ημερολιάς συμφωνήθηκε να προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ σε ανάθεση εκπόνησης μελέτηςMasterPlan, προκειμένου να προχωρήσει η αξιοποίησή της σε δεύτερο χρόνο.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!